lørdag 3. mars 2007

To lugg or not to lugg

Skal jeg klippe håret og la luggen komme til sin rett? Eller skal jeg for første gang i mitt lange liv opptre med naken panne? Iiik.

9 kommentarer:

  1. Du kan jo begynne med å prøve å holde begge øynene sånn omtrent like mye åpne! Hahahahahahah.

    SvarSlett
  2. Klipp klipp! Også kan du klippe litt på meg også før jeg reiser, som trening, for jeg veit du vil bli frisørinne.

    SvarSlett
  3. Haha. Jeg vil bli frisørinne. Jeg klipper deg, det er OK. Jeg klipper meg i statene kanskje? Nei, jeg tar afro i New York!

    SvarSlett
  4. tror man kan klippe til seg lengre hår, har prøvd hittil men alt har blitt en fiasko, tror britney og jeg tenker litt likt i blandt, men britney kan umulig ha fulgt med da hun prøvde å klippe håret lengre.

    SvarSlett
  5. hanne rimer på panne. gå for panne!!! i like panne-hanne!! og så er det bra for huden å ikke ha håret i pannen.. jadda!!! panne-hanne med trutmunn...grrrrrrr...

    SvarSlett
  6. kjære miriam, familiens "smarteste".
    nå er det ikke slik å forstå at man kan klippe seg til lengre hår dersom man ikke lenger ønsker lugg i pannen (det er vi mange som vet), derimot vipper man håret opp på hodet, slik at det ikke lenger ligger i selve pannen. og så vokser det seg lengre etterhvert! kom hit en helg, så skal astri og jeg lære deg noen triks! ;)

    SvarSlett
  7. Kjære Astri Irene jenta mi!

    Nå må du være snill med Miriam. Selv om hun skriver familens smarteste, trenger ikke du skrive "smarteste" tilbake!! Det er ikke sikkert hun vet at familien har to i'er, og hun kan være smart på sin måte selv om hun skriver feil av og til.

    Men jeg er glad i deg for det!

    Mor

    SvarSlett
  8. wow. visste ikke at du hadde panne

    SvarSlett