lørdag 27. desember 2008

Great sushi-success!

How's everybody today? I dag har søster og jeg laget vår helt egne sushi à la Chef Shawn/Shub Shawn, the American maki-specialist. Her vil vi dele våre erfaringer meg - ja, nettopp deg! Gratulerer.

Første bilde ut: et smashing bilde av makiroll no. 1!

Risen moses utover tangen (dette har vi ikke bilde av, men som Chef ville sagt; you can't really see right now, but I'm actually getting som sushi rice!) Deretter snus tangen, og fisk/avocado legges på tangsiden.

Rull slik du aldri før har rullet! Firm, but carefully.

Rull no. 2.

Rull no. 3. Snart ferdig!

Deretter må det kuttes. Ida dunker litt på kniven etter å ha tatt på kaldt vann - hvilket er veldig viktig!

Det er viktig å ha et håndfast fire-fingers-grep på rullene.

Deretter må det danderes beautifully.

Makimmmmm.

Deretter fraktes fra kjøkken til bord.

Anna var også på sushifest! Dog mer opptatt av lys og ting med spesielt mønster som beveger seg enn selve sushien kan du si. Så søøøøøt azz.

Voila! Ida er særs fornøyd, jeg siterer: "Det er den beste sushien jeg har smakt!"

5 kommentarer:

  1. JA... Kremt,Jeg føler dette var en litt diss av min sushi night.. Trodde den var umulig å overgå;)

    SvarSlett
  2. Jeg skjønnte ikke hva annet jeg skulle trykke på enn anonym, så derfor ble jeg det!hihi

    SvarSlett
  3. Jeg skjønnte ikke hva annet jeg skulle trykke på enn anonym, så derfor ble jeg det!hihi

    SvarSlett
  4. Jeg skjønnte ikke hva annet jeg skulle trykke på enn anonym, så derfor ble jeg det!hihi

    SvarSlett
  5. ja, og nå trodde jeg ikke komentaren ble lagt ut, så jeg trykka ørten ganger, men så viste det seg at den var jo allerede lagt ut. Jepp, sier litt om hvor ofte jeg er innpå!

    SvarSlett