mandag 22. juni 2009

Ateneo de Manila University

Et knippe bilder fra campus området, dvs det vi passerer før vi kommer til SOM og CTC byggene som er der Camille og jeg har de fleste av timene våre. Ganske så kurrant plassert med tanke på gangavstand fra leiligheten vår, ca 5 min.

Her; svett og klar for 3.skoledag, dog fornøyd for jeg har klart å lage denne...
en praktisk og høy flette som hindrer for mye hår i nakken. Sett slikt!
Overpassen vi bruker til å komme oss til skolen

Jeepnien som venter på campus siden av Katipunan Avenue for å kjører studenter til andre destinajosner. Inn på campus området er det bare tricycles som kan kjøre. Ved UP litt lengre opp i gaten har de egne jeepnier som kjører i ruter mellom de forskjellige byggene. Der snakker vi king size campus.
Blokken vår, den til høyre og høyest av disse to, sett fra campus. Vi bor da i 8. etasje

Fotballbanen, som på lørdager brukes til klassisk little league spilling, med foreldre som kommer som moralsk støtte med picnic kurver og kamera.
Parkerings plass på andre siden av fottballbanen. Dette er enten biler som studentene selv kjører eller så er det studenter som har sjåfører som venter på at de skal bli ferdig med timene sine. Har rigger sjåførene seg til med lunsj, sover i bilen, eller så tar de med seg en hengekøye og legger seg til rette mellom de svart og hvite stolpene for en lur.

En av mange stier som snor seg rundt i den mer perifere delen av campus området

Snarveien inn til være bygg CTC og SOM (school of management, husker ikke hva CTC står for)
Vi har til og med en egen elv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar