torsdag 18. juni 2009

Kitch is the word

Her følger ett par bilder av leiligheten vår. Adressen er: 8f, One Burgundy Plaza Condominium, 307 Katipunana Avenue, Loyola Heights, Quezon City, Metro Manila, 1108 Philippines. Heftig hva?!Kjøkken"gangen" Komfyren tror jeg aldri har blitt brukt før. Har en elektrisk plate og gassplater uten gass. Gass er forøvrig ikke lov å bruke i bygget. Benken er overfylt av ting å fylle vann i og boller som må vaskes før bruk.
Water purifier. Denne skal vist redde oss mot hepatit og andre basilusker som lurer i vannet. Litt kult. Vi brygger vårt eget vann!
Ah... ett evighetsprosjekt skal vi tro de innfødte. Vi har investert i glue traps, spray og chalck, så får vi se hva som funker best. So far, 8 drepte av spray, 0 som har latt seg lure av glue trappen.


vaskekroken som fulgte med. Hm.... med akutt behov for oppgradering resulterte det i 6 timer og 2 turer til SM marked i Cubao. What a day. Vi har aldri blitt tuttet på og ropt etter så mye som den dagen. Ikke nok med at vi var hvite, men vi bar på masse renholdsting og vi gikk!!! Hva har man vaskedamer og tricycles for!?

Det bugnende matskapet. Enn så lenge. Man lager vist ikke mat hjemme heller. Derav den ubrukte komfyren. Mc Donalds og Jollibee (Philippinsk svar på Mc Do)har åpent 24-7.

Lampene i stuen er, vel ja, tror det skal være delfiner som svømmer i ring. Vi har to slike..
Spisestuen og sofa. Her skimtes delfinlampene og utsikten. Vi ser utover Katipunana Avnue og på andre siden finner vi Ateneo de Manila University. Ganske så kurrant gangavstand.
Utsikten fra stuevinduet.

En annen livsnødvendighet, let me introduce to you the fan!


Rommet mitt på ca 6 kvadrat. Plass til seng og skap
Dette er utsikten fra mitt vindu. Det man skimter gjennom glassruten er neste byggning. Dårlig med fjordgløtt, og naboen er virkelig et steinkast unna.

Rommet til Camille. Vi kommer til å bytte etter ett semester, da begge to var keen på vindu og større rom.
Utsikt fra Cammies rom.


Gangen sett fra stuen.

Kitchy business i inngangspartiet. Og brukt som regnings hylle.

Grunnen til at jeg takket ja til leiligheten var denne herligheten her. Minner meg om nr 14, Ås, Hanne, oh...those good ol' times!
Det første som møter deg når du kommer inn døren er denne statutten som henger på veggen. Han er lett og ledig plassert over denne karen...
Og så varer jo julen helt til påske, om ikke hele året her i tropene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar