torsdag 2. juli 2009

San Juan, La Union

En gjeng turglade studenter bestemte seg for å reise midt på natten (natt til fredag) til surfe stedet San Juan i La Union. Lite ante jeg hva det ville bringe, viste bare at det å sitte med skole til sent på natt ikke fristet særlig, ikke at det å forlate regntunge Manila gjorde så meget heller. Men at det var dette som ventet kunne jeg bare drømme om!
Første stopp: Meat Shop! Vistnok et stamsted for tidligere års utvekslingsstudenter, med spesiell vekt på franske studenter. fv. Agath, Nelly og meg
Maxime og Carla som er Philippinsk, med engelsk som morsmål.
Carlos, denne karen er en luring. Skjønner masse franske og etter tre år i Paris.
Etter 6 timer på Air Condition buss, endte vi opp i San Juan, klare for frokost og sand mellom tærne!
Passasjen fra der vi bodde til stranden...MMmmmmm
La Playa! Nesten helt for oss selv på fredagen. Mye takket være Low session, High session er ikke før september/oktober. Men bølgene er dermed perfektet på ferske nybegynnere med fatale balanseevner
Alice og Florian
HAhah! Nelly, som gikk i fellen med å gå til frisør som ikke snakker engelsk. Hun trodde hun skulle få hair extentions, men endte med en permanent? Ikke allerverst igrunn, same same but different?!
Manon, som vistnok betyr gammel mann på tagalog eller filipinsk om du vil.
Agath, hun er i Philippinene som intern for et fransk selskap. Hun hadde vært her mange ganger før og var godt kjent blant de lokale. Utrolig hyggelige og imøtekommende gjeng!
Florian, han endte opp som en særsgrillet franskmann etter endt langhelg. Gutten kunne ikke gå ordentlig pga solgrillede bakside av ben, pga at man ligger og blotter disse når man venter på "very good nice" bølger.
Alice, venter på lunsj
Maxime
Ble litt fast lusnj og frokost sted.
Utsikt over beachen fra bordet vårt.
Ah...får lissom ikke nok kan du si
Chicas on La Playa
Nei, nå husker jeg ikke hva denne retten heter, men riktig så god bortsett fra bitene med lever. Ser og smaker veldig rart.

Volly på stranden. Det kom et plutselig regnskylle og det regnet i striestrømmer og lynte og tordnet, noe som forøvrig ikke hindret ballspillet. Når vi ble for sandete hoppet vi i havet og så på mens lynenen slo ned rundt oss. Litt sketchy, leder ikke vann strøm?

Senere på kvelden, en av kveldene, etter at vi hadde spillt vollyball.
Vår første middag i San Juan, nydelige kyllingretter. Så kom endel av de lokale og instruktørene og joina oss.

Baloot! Dette er en Philippinsk rett, eller dvs ikke en rett egentlig det er et 17dager gammelt andefoster som har blitt hardkokt. Du spiser det varmt, med salt og en eddik dressing på. Det er helt forferdlig. Det lukter rart og du kan vistnok se nebb og fjær. Ikke er det noe godt heller. Men, man skal vist bli fin og sterk av det. Første og siste gang for meg ihvertfall.

Kubo, strandhuset til surfe instruktørene våre og åsted for de fleste beach partyene og grillings.

Hele gjengen på et longboard. Fv: Nelly, Alice, Florian, Edern, Moi, Agathe, Manon og Maxime


Inngangspartiet til rommet vårt. 9 personer i ett rom! Gikk overraskende bra. Dusjen ble fort fyllt opp av ufattelig mengder med sand.
Locals som skim boarder.
Toes!
Mer skim boarding. Ser veldig gøy ut, men er vist ganske vansklig. I tillegg er skrekken å falle av. Du surfer kun på få cm med vann slik at nedslaget blir mye hardere vs. når du surfer og har en halvmeter med vann å "ta deg for" med
La laguna, resturant som serverte nydelige pannekaker og utsøkt chicken curry!
Mmmmmm.....pancakes!
Lunsj tid
Abigail, den eneste som ikke var fransk bortsett fra meg.
Siste kveld i solnedgangen
Bye, bye San Juan!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar