søndag 15. april 2007

ENN WAI SII

NY var fantastisk! Og vi måtte omtrent tørke en tåre da vi satt på Newark (etter å ha passert New Jersey Turnpike :D), og hadde feilberegnet tiden litt og måtte vente to timer på boarding, hvilket endte med en spurt til gaten fordi vi koste oss så fælt med kamera og yoghurt at vi glemte at vi skulle fly! Makes no sense. Men der har du oss. Mor til AI var passe glad for å se sin datter igjen!

Mer bilder og tekst kommer (AI?).

Her kommer en smakebit av de aaalt for mange bildene;

På toppen av Empire etter uendelig kø, kun for å ta bilder i I-luv-NY-shirts. Og litt for å se utsikten...

Manhatten er ikke så stort! Se denne lille tassen av en øy! Til venstre: New Jersey, til høyre: Brooklyn.

By night. Et uendelig lysteppe i alle retninger.


Vi ble så gode på metroen at vi kunne sove når vi satt på den! Stort sett var vi de eneste hvite på lokalbanen til Harlem. I godt selskap med ræppere som gnålte til seg selv i glassvinduet og nøysomme brettere av brosjyrer som stiller deg titusenerkronersspørsmålet "Kommer du til himmelen hvis verden går under i dag?"


Hverdagskost for en amerikaner: tredobbel cheeseburger med fries og en liter soda.


Det er høye bygg på Manhattan...

Følg med for flere bilder!

2 kommentarer:

  1. Kjære Astri Irene jenta mi!

    Jeg er så glad for at du er trygt landet på solid norsk grunn. Bare kom hjem så skal du få mat og stell og kos og klem. Jeg ble bekymret når du ikke ga livstegn fra deg på en uke, særlig med tanke på annonsen du satte inn rett før du dro, men jeg er veldig glad i deg for det.

    Kyss og klem fra

    Mor

    SvarSlett
  2. Hoho, fete bilder! Skikkelig bra bilder! Jeg vil komme på show. Her er det helt bra, jeg passer på katta! Ha det bra! Konge bra!

    SvarSlett