mandag 8. januar 2007

What a day!

Første dag på skolen i 2007.

Vi fikk vårt første møte med med LAD 201. Digital presentasjons teknikk kurset med 60 studenter fordelt på 30 datamaskiner. Etter 2 timer med forelesning om at datakunnskap er uunvæerlig i landskapsarkiteturen, stod vi uten datamaskin og oppgaver måtte gjøres. Vi dro derfor hjem og satte oss til rette med hver vår PC. Hanne som veileder og Astri Irene som elev. Dette fungerte strålende og vi ser herved frem til 2 uker med 2 timer på skolebenken for så å kunne dra hjem og spise god lunsj. Men dette er ikke alt. Rundt kl. 14.00 fant Milla det for godt å sitte å se på de flittige studentene og tilbød seg å ta oss med på tur. Vi takket ja og trasket frimodig ut i blåsbort været med snuten mot skogen. Vi gikk langt og lengre enn langt og Milla løp frem og tilbake og frem og tilbake. Vi gikk til Kyllinghuset og så tok vi til venstre Milla løp frem og tilbake og kom aldri tilbake. Vi endte opp med å traske i 2 timer rundt i skogen, lekte villmenn og oppdagere. Vi delte på å lede ann, rope og plystre. Til slutt bestemte vi oss for å ha litt mere tiltro til hunden og vendte nesene mot landåskollen igjen. Første håp var at hun ventet på oss ved skogholtet, ingen hund. Vi rundet svingen og så inn i hagen, ingen hund. Så var det noe som bjeffet innenfra leiligheten!! Milla hadde låst seg inn og stod vakt ved døren!! Utrolig men sant. Denne hunden er begavet og vi er trimmet. Gleder oss til pizza og film.

Dagens Helt:


Dagens friluftslivister:


Dagens spørsmål:

Hvor gjør paddene av seg i Januar?

4 kommentarer:

  1. Hvorfor har du turban astri irene?? på det nederste bildet??

    SvarSlett
  2. Kjempefin turban, Astri Irene! Den syns jeg du skulle gå med hver dag hele tiden. Kanskje skaffe deg flere i ulike farger du kan skifte med når de blir fulle av flass og fett, etter noen ukers bruk. Men det trengs ikke.

    Ellers håper jeg du har det bra.

    SvarSlett
  3. Helo AI!

    Dette med turban kommer til å slå helt an. Det kommer til å spre seg til hele verden, kanskje helt til Punjab! Og jeg kjenner deg!

    SvarSlett
  4. Kjære Astri Irene jenta mi!

    Ikke la de andre mobbe deg. Jeg er glad i deg selv om du har turban.

    Kyss og klem.

    Mor

    SvarSlett